In oktober 2019 crashte mijn computer! En werd mijn website min of meer gehackt. Kan het nog erger?Gelukkig had ik alles opgeslagen op een externe schijf. Tot nu toe heb ik alleen 7 jaren foto's gereorganiseerd. Wat een enorme klus is. Nog 3 jaar te gaan! Mijn reviews zitten daar ook ergens.  Mijn geluk is dat ik ook  nog een ouderwets gastenboek heb gebruikt. 
Ondertussen 3 recente reviews:
Hallo Debby,
Kleurrijke en expressieve landingspagina. Ben benieuwd welk inspirerend werk je straks laat zien.Een mooie start met je nieuwe website!
20-4-2-2021             Robin
De manier waarop Debbie kleuren 'voelt', is voor velen van ons niet eens te begrijpen. Ik heb op verschillende manieren mogen meegenieten van haar kleuren-zintuig:
Ik heb een persoonlijke kleuranalyse gehad, waarbij Debbie met behulp van een stapel stoffen mij liet zien welke kleuren goed bij mij staan en waarom. Hiermee wordt ook rekening gehouden met verschillende uitstralingen die je kan bereiken in verschillende contexten. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd, allemaal door het juiste kleurgebruik! Daarnaast kijkt Debbie ook naar silhouette en persoonlijkheid om tot een concreet stylingadvies te komen, erg fijn!
Ook heb ik twee heerlijke adempauze-sessies gehad waarbij Debbie kleur gebruikt om emoties tastbaar te maken. Op de een of andere manier weet ze snel de juiste snaar te raken en kom je weer opgeruimd en helder thuis!
En natuurlijk niet te vergeten; het is simpelweg ook gewoon heel gezellig om bij Debbie langs te komen :)  Dankjewel voor je hulp!
26-04-2021.   Marsha
'.....Jij bent iemand die mensen ècht aanvoelt, dat maakt je ook enorm toegankelijk..... Mensen voelen zich begrepen en gehoord bij jou. Ze vinden steun bij jou. En daarbij, je weet als coach ook nog tools aan te reiken die mensen verder op weg helpen in het leven. Jouw uitzonderlijke kwaliteiten maken je een fantastische coach en een heel fijn mens! ....'
2-07-2021   Nienke

You may also like

Back to Top